Πολιτική επιστροφών

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν, έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που το παραλάβετε λαμβάνοντας υπόψη σας τις παρακάτω προϋποθέσεις:

  1. Ενημέρωση του καταστήματος μας με ηλεκτρονικό μήνυμα στο [email protected], είτε με τηλεφωνική επικοινωνία στο +30 210-8949119, εντός δύο ημερών από την παραλαβή, για τη ρύθμιση του τρόπου που θα εκτελεστεί η αλλαγή.
  2. Ο πελάτης που προβαίνει στην αλλαγή, βαρύνεται με τα σχετικά έξοδα αποστολής.
  3. Αν ο λόγος της αλλαγής είναι η κατασκευαστική ελλαττωματικότητα του προϊόντος, τότε αυτή πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο. Στην περίπτωση όμως αυτή τα έξοδα αντικατάστασης βαρύνουν το κατάστημα, εφόσον χρησιμοποιηθεί ο μεταφορέας που αυτό προτείνει. Σε περίπτωση που δεν υφίσταται ίδιο προϊόν για την αντικατάσταση και δεν επιθυμείτε αλλαγή με κάποιο άλλο προϊόν, μόνο τότε, πραγματοποιείται η επιστροφή των χρημάτων με κάθε νόμιμο τρόπο. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνει ως εξής: Στη χρεωστική / πιστωτική σας κάρτα, αν η πληρωμή της παραγγελίας έχει γίνει μέσω αυτής ή στον τραπεζικό λογαριασμό που θα σας ζητήσουμε έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία αν η πληρωμή της παραγγελίας έχει γίνει με αντικαταβολή.
  4. Σε κάθε περίπτωση το προϊόν που αντικαθίσταται ή επιστρέφεται, πρέπει να είναι με το καρτελάκι του και την απόδειξη πληρωμής – συναλλαγής, στην κατάσταση στην οποία παραδόθηκε, χωρίς να έχει χρησιμοποιηθεί.
  5. Στα προϊόντα από την κατηγορία BAZZAR δεν πραγματοποιούνται αλλαγές προϊόντων και επιστροφές χρημάτων.